Har du overvejet, hvordan du vil reagere, hvis du bliver ringet op klokken 3 om natten, og bedt om at møde på et beredskabscenter, hvor opgaven i et ubestemt antal timer vil bestå i, at redde mennesker, dyr eller samfundsværdier ?

Som frivillig ved Beredskabsstyrelsen Hedehusene, er du veluddannet og klar til at løse et utal af forskellige opgaver. Under uddannelsen vil du lære om dig selv, og hvordan du reagerer i pressede situationer. Du vil herudover også få mange faglige kompetencer, som du ligeledes kan få gavn af, uden for Beredskabsstyrelsen.

Går du og overvejer at indgå en kontrakt med Beredskabsstyrelsen om frivillig tjeneste, skal du ansøge om dette, ved at tilmelde dig et introduktionsforløb. Under dette introduktionsforløb, vil du få mere information om dine muligheder samt de krav og forventninger der stilles til statslige frivillige. Du vil blive udsat for små praktiske øvelser, som kan give dig en forsmag på, hvilke udfordringer du vil møde både under uddannelsen og under de operative opgaver. Samtidig vil det blive vurderet, om du er egnet til at indgå i det operative beredskab i Beredskabsstyrelsen. Findes du egnet, vil du få tilbudt en kontrakt om frivillig tjeneste i Beredskabsstyrelsen.

 

Meld dig til introduktionsdagen her

 

Værnepligtige fra Beredskabsstyrelsen kan få merit for den sidste dag

 

Beredskabsstyrelsen Hedehusene
Hedelykken 10, 2640
Mail: brsh@brs.dk
Telefon: 45 90 66 00